Aloë vera-gel 250 ml / Blaren en After sun
Aloë vera-gel 250 ml / Blaren en After sun

Aloë vera-gel met de bekende huidverzorgingseigenschappen van de Aloë Barbadensis-molen. Het hydrateert en regenereert de huid

Artikelnummer

1343 

€ 6,25
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Aloë vera-gel 250 ml

Aloë vera-gel van Pullach is een gel met extreme absorptie van de effecten van aloë vera. Het is vooral geschikt voor de droge huid. Het hydrateert en voedt de huid.

Te gebruiken bij,

Het voorkomt met succes het verschijnen van ouderdomsrimpels en heeft een gunstig effect op veel huidproblemen. Aloë vera is een hoog aangeschreven vochtinbrengend middel dat fungeert als een drager van voedingsstoffen en vocht door de huidlagen. Werkt ook goed als after sun en bij brandblaren.
Met behulp van actieve ingrediënten zorgt voor bescherming op de huid en voorkomt dat deze uitdroogt. 
Aloë vera-gel Pullach houdt de huid stevig en soepel.


Hoeveelheid: 250 ml
Ingrediënten: Aqua, Aloë Barbadensis Leaf Juice Powder, alcohol denat., Glycerine, PPG-1 PEG-9 Lauryl glycol ether, carbomeer, natriumhydroxide, parfum.

Waarschuwing : meerdere keren per dag of indien nodig op de huid aanbrengen en zachtjes masseren, tenzij anders vermeld, is het niet gepast dit product op open wonden aan te brengen. Het product mag ook niet in direct contact met de ogen komen. Stop onmiddellijk met het gebruik van het product in geval van ongepaste reacties. Bewaar het product buiten het bereik en zicht van kinderen op een droge en veilige plaats.